Πολιτισμός: Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςSummer Thoughts

Η αίθουσα τέχνης Ακρόπρωρο στις Σπέτσες σε συνεργασία με την Image Gallery της Αθήνας παρουσιάζουν την καλοκαιρινή έκθεση φωτογραφίας και αυθεντικών συλλεκτικών αφισών «Summer Thoughts» από τις 2 έως τις 26 Αυγούστου 2014.

Repo Man

Τα Sssh! Silent Movies επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά στην ταράτσα του bios με την προβολή της ταινίας Repo Man του Alex Cox την Τετάρτη 30 Ιουλίου στις 21:15.

Δημήτρης Κικλής live

Ο Δημήτρης Κικλής εμφανίζεται live με «Summer Jukebox Moods» την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:30 στον πολυχώρο Χυτήριο.

Κερασία Τουλιάτου

Η ατομική έκθεση υδατογραφίας της Κερασίας Τουλιάτου στο Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς από 1η Αυγούστου έως 20 Αυγούστου.

Michelangelo Pistoletto

Τα «Αισχύλεια 2014» στην Ελευσίνα παρουσιάζουν την έκθεση του Michelangelo Pistoletto, από 30 Αυγούστου έως 5 Οκτωβρίου, με την επιμέλεια της Manuela Gandini.

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή, από το θέατρο της Μόσχας Luna Theater

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή, από το θέατρο της Μόσχας Luna Theater, σε σκηνοθεσία Αλεξάντρ Σμολιακώφ, έρχεται από τη Ρωσία στην Ελλάδα για τρείς μόνο παραστάσεις στην Αθήνα, στην Πετρούπολη και στην Καλαμάτα.Η αρχαία ελληνική τραγωδία ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή είναι ένα από τα ωραιότερα δείγματα της παγκόσμιας λογοτεχνικής κληρονομιάς, σύμβολο συνέπειας στο χρέος και τους άγραφους νόμους, πίστης σε διαχρονικές αξίες και ιδανικά, φορέας μηνύματος καθολικής αγάπης, ανθρωπιάς, ανθρωπισμ

Η Αφροδίτη των κουρελιών σε άρμα

Η ατομική έκθεση της Μαίρης Ζυγούρη με τίτλο «Η Αφροδίτη των κουρελιών σε άρμα» παρουσιάζεται στο πλαίσιο των Αισχυλείων 2014, σε επιμέλεια της Manuela Gandini.

Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμμ

Η παιδική θεατρική παράσταση «Τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ» του Φώτη Σπύρου παρουσιάζεται την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 21:00 στο Φεστιβάλ Οίτης στην Υπάτη.

Λατρευτικά - Δημήτρης Κοντός, 1931 - 1996

Η έκθεση «Λατρευτικά - Δημήτρης Κοντός, 1931 - 1996» πραγματοποιείται στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από 16 Ιουλίου έως 5 Οκτωβρίου.

επί των τύπων των ήλων

Η γκαλερί Artis causa φιλοξενεί την ατομική εικαστική έκθεση της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «επί των τύπων των ήλων» από 9 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίου.

Χαλκογραφίες

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης σε συνεργασία με το Μέγαρο Γκύζη παρουσιάζουν την έκθεση του Παναγιώτη Τέτση και του Λάμπρου Ορφανού με τίτλο "Χαλκογραφίες: Οι δύο φίλοι συνομιλούν" την Παρασκευή 1 Αυγούστου στα Φηρά της Σαντορίνης.

Allyson Vieira

Η γκαλερί The Breeder παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Allyson Vieira από την Τετάρτη 27 Αυγούστου έως το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.

Η πανσέληνος στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την Αυγουστιάτική πανσέληνο με μια μουσική βραδιά την Κυριακή 10 Αυγούστου στις 21.30.

Agnus Hominis

Η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Μικάλεφ με τίτλο "Agnus Hominis" παρουσιάζεται στις Σπέτσες από 27 Ιουλίου.

Σελίδες

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.