Πολιτισμός: Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςΟι Ήρωες Πέθαναν. Ζήτω οι Ήρωες!

Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης φιλοξενούν την έκθεση «Kodra Fresh - Οι Ήρωες Πέθαναν. Ζήτω οι Ήρωες!» από 17 Σεπτεμβρίου.

Άκου

Η Ξένια Καλογεροπούλου και το Θέατρο Πόρτα παρουσιάζουν την βρεφική παράσταση με τίτλο «Άκου» από 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες – Η Τελική Αναμέτρηση Μέρος Α

Η Θεατρική Ομάδα επίPLay παρουσιάζει την περφόρμανς «Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Η Τελική Αναμέτρηση Μέρος Α», μια παρωδία ρετρό σειρών δράσης από Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

Comics, Manga & Co

Το Ινστιτούτο Goethe φιλοξενεί την έκθεση με τίτλο "Comics, Manga & Co" από 2 έως 30 Οκτώβρη.

Κάνε το δικό σου...ΥoYo

Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης φιλοξενεί την έκθεση «Κάνε το δικό σου...ΥoYo» από 20 έως 30 Σεπτεμβρίου.

Γράμματα αγάπης στον Στάλιν

Το Θέατρο Επί Κολωνώ και η Ομάδα Εν Δράσει παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά το έργο του Χουάν Μαγιόρκα, «Γράμματα αγάπης στον Στάλιν» από Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014.

Επιδίωξη για αρμονία

H Αίθουσα Τέχνης Καπλάνων 5 φιλοξενεί την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Εύας Αποστολάτου με τίτλο «Επιδίωξη για αρμονία» από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.

Μουσικοί και Ποιητικοί Διάλογοι

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων πραγματοποιεί μια μουσική συναυλία στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 20:30.

Αιγαιομορφία

Την έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας του φωτογράφου Γιάννη Γιαννέλου, με τίτλο: «Αιγαιομορφία» φιλοξενεί στους χώρους του το Ίδρυμα Ευγενίδου, από 3 Σεπτεμβρίου έως 16 Νοεμβρίου 2014.

Το Ατελείωτο Βασίλειο

Το θέατρο Επί Κολωνώ περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του για την φετινή περίοδο «Το Ατελείωτο Βασίλειο», μια ευφυή σουρεαλιστική παράσταση για παιδιά από 12 Οκτωβρίου 2014.

Η ΕΛΣ στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου

Το Γαλλικό Ινστιτούτο παρουσιάζει μια συναυλία Γαλλικής Όπερας από την ΕΛΣ την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου.

O Έφορος και οι Κόρες

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου φιλοξενεί την παράσταση της Μαρίας Τρανού με τίτλο «O Έφορος και οι Κόρες» από 1η Οκτωβρίου έως 11 Ιανουαρίου.

Ακούγοντας ο ένας τον άλλο – (απ)όψεις της πόλης

Το Ινστιτούτο Goethe φιλοξενεί μια soundart έκθεση με τίτλο «Ακούγοντας ο ένας τον άλλο – (απ)όψεις της πόλης» από 15 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Αγαπητή Ελένα

Η Ομάδα Νάμα ανεβάζει στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ, την «Αγαπητή Ελένα» της Λουντμίλα Ραζουμόβσκαγια, ένα ρώσικο έργο στις συνθήκες του τέλους της σοβιετικής εποχής από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014.

Σελίδες

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.