Πολιτισμός: Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςThe Space Lady (USA) Live + Constant Dice (DJ set)

To Some Bizzare φιλοξενεί το live της Space Lady (USA) και το dj set Constant Dice μαζί με τους Yparxei Provlima Amalia την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε στο Βεάκειο Θέατρο

Με μια τελευταία παράσταση στο υπέροχο Βέακειο, στον Πειραιά, ολοκληρώνεται την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μάντεψε Ποιος θα Πεθάνει Απόψε».Την μεγάλη επιτυχία του χειμώνα στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη ακολούθησε η πολύ επιτυχημένη περιοδεία στην Ελλάδα.

Tales from Neverland

Το Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την έκθεση του Άγγελου Αντωνόπουλου με τίτλο "Tales from Neverland" από την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Είσαι κάπου; - Video performance στο Studio Μαυρομιχάλη

Η ομάδα Συνειρμός παρουσιάζει στο Studio Μαυρομιχάλη την Video performance, Είσαι κάπου;Η θεματική δραματουργία της παράστασης ‘Είσαι κάπου;’ έχει σαν κεντρικό άξονά της την αναζήτηση του χαμένου εαυτού, και την εναγώνια πορεία προς την εύρεσή του.

6 + 6 βήματα στο Λευκό Σπίτι

Η γκαλερί Artis Causa διοργανώνει την έκθεση Ελλήνων και Τούρκων εικαστικών δημιουργών, με τίτλο «6 + 6 βήματα στο Λευκό Σπίτι» στην Casa Bianca στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 4 Σεπτέμβρη.

The Cocaine Fiends + Reefer Madness

Την Τετάρτη 27 Αυγούστου η ταράτσα του bios παρουσιάζει το Sssh! Silent Movies 2014 με μια διπλή προβολή ταινιών, στις 21.00.

Πικ Νικ Urban Festival 2014

Το Πικ Νικ Urban Festival 2014 πραγματοποιείται και φέτος στην Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη 28 έως το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Jazz on Tinos 2014

Το φεστιβάλ Jazz on Tinos 2014 πραγματοποιείται και φέτος στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού από την Πέμπτη 28 έως το Σάββατο 30 Αυγούστου.

Things from Belgium

«Τα Βέλγικα», το μακροπρόθεσμο πολιτιστικό πρόγραμμα που διοργανώνεται από την Πρεσβεία του Βελγίου, επιστρέφουν στα Ιόνια νησιά από τις 5 Σεπτεμβρίου για να καταλήξουν στο Μουσείο Ακρόπολης στις 12 Σεπτεμβρίου.

Παντρολογήματα, του Νικολάι Γκογκόλ: Η περιοδεία συνεχίζεται μέχρι τον Σεπτέμβριο

Συνεχίζεται η περιοδεία της παράστασης Παντρολογήματα του Νικολάι Γκόγκολ, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μπέζος με τον ίδιο, την Ναταλία Τσαλίκη και τον Χρήστο Λούλη στην πρώτη τους συνάντηση επί σκηνής. Ένας αναποφάσιστος, νωθρός και άτολμος εργένης σκέφτεται επιτέλους να παντρευτεί. Σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής προσλαμβάνει μια προξενήτρα.

Ioannina Street Theater Festival

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Ιωαννίνων "Ioannina Street Theater Festival" επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 28 έως τις 30 Αυγούστου 2014 με πληθώρα παραστάσεων και εργαστηρίων/σεμιναρίων.

Ιππόλυτος του Ευριπίδη στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης παρουσιάζει το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 το έργο του Ευριπίδη, Ιππόλυτος, που παρουσίασε όλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα, με ιδιαίτερη επιτυχία, το Εθνικό Θέατρο.Πιστός οπαδός της Άρτεμης, ο Ιππόλυτος απαξιώνει τις χαρές του έρωτα και αρνείται να αποδώσει τιμές στη Αφροδίτη.

Σελίδες

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.