Πολιτισμός: Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςChickn και Cave Children

Οι Chckn και οι Cave Children εμφανίζονται ζωντανά στο Ρομάντσο το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014.

Lower Cut

Οι Lower Cut μετά την πολύ επιτυχημένη live παρουσίαση του άλμπουμ τους, εμφανίζονται ξανά ζωντανά, στο Death Disco αυτή τη φορά, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κύριος Τιμόθεος και το χαμένο πετράδι της γνώσης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση, «Ο κύριος Τιμόθεος και το χαμένο πετράδι της γνώσης», από την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:30, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς».

Το θηρίο στη ζούγκλα, του Henry James: παράταση παραστάσεων στο Θέατρο Τέχνης

Η ομάδα προτσές, παρουσιάζει στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν, τη νουβέλα του Henry James «Το θηρίο στη ζούγκλα», η οποία παίρνει παράσταση παραστάσεων μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2014.Η ομάδα προτσές, διασκευάζει για το θέατρο τη νουβέλα του Henry James «Το θηρίο στη ζούγκλα» και διερευνά τι συμβαίνει όταν ο λόγος αντικαθιστά -με παράξενη επιτυχία και, τελικά, με βέβαιη αποτυχία- το σώμα, ως τοποθεσία ερωτικής σύνδεσης.

Kassandra του Sergio Blanco για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο BlackBox

Ο σπαρακτικός και κωμικός μονόλογος Kassandra που ο Sergio Blanco εμπνεύστηκε και έγραψε για την ηθοποιό Δέσποινα Σαραφείδου ταξιδεύει στο BlackBox για τρεις συν μια παραστάσεις από τις 4 έως 7 Δεκεμβρίου 2014.
 
Η ιστορία της τρωαδίτισσας ηρωίδας και των μύθων που την περιβάλλουν γράφεται και ξαναγράφεται, προκειμένου να φτάσει σε ότι ο συγγραφέας περιγράφει ως «μια πραγματική ‘‘ξε-γραφή’’ του μύθου».
 

Η τελευταία μαγνητοταινία του Κράππ, του Σάμιουελ Μπέκετ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το εμβληματικό έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Η τελευταία μαγνητοταινία του Κράππ» ανεβαίνει στο ‘Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στη σκηνή Black Box.Τον Κραππ, ερμηνεύει ο Πάνος Σκουρολιάκος, σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, μετάφραση Βάλιας Καϊμάκη και εικαστική επιμέλεια Ελένης Καραμέρου.

Η πόρνη που σέβεται

Το θέατρο Άλμα παρουσιάζει την παράσταση «Η πόρνη που σέβεται» του Ζαν Πωλ Σαρτρ, από τις 12 Δεκεμβρίου.

Οι Ηappy Dog Project

Οι Ηappy Dog Project εμφανίζονται για ένα live στη σκηνή του Faust, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου.

Σούπερ Γλυκός Περγαμόντοs

Η ομάδα «Ha! Theatre Ensemble» παρουσιάζει από τις 28 Νοεμβρίου στο Ovlio Theatro το «Σούπερ Γλυκό Περγαμόντο».

Σκάσε και φίλα με... από την Ερωφίλη Κόκκαλη στο Studio Μαυρομιχάλη

Το Studio Μαυρομιχάλη παρουσιάζει από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 τη παράσταση «Σκάσε και φίλα με» από την Ερωφίλη Κόκκαλη, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.
 
Που είναι οι μεγάλοι έρωτες; Που βρίσκονται; Που κατοικούν; Κι αν όντως εξαφανίστηκαν;
 
Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που αναζητούν τον αληθινό ,μεγάλο, και μοιραίο έρωτα, τον έρωτα χωρίς συμβιβασμούς κι έξω απ τα κουτάκια, τελικά τον βρίσκουν στην αίθουσα ενός γυμναστηρίου.
 

Η Αυτοκτονία μου

Το πρώτο θεατρικό έργο του Δημήτρη Κατσιμίρη με τίτλο «Η Αυτοκτονία μου» παρουσιάζεται στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα, από τις 5 Δεκεμβρίου.

Κυριακές γέλιου με τον Σίλα Σεραφείμ στο Tin Pan Alley

Κάθε Κυριακή από 30 Νοεμβρίου 2014, στις 18.00 μ.μ., ο Σίλας Σεραφείμ παρουσιάζει στο Tin Pan Alley ό, τι καλύτερο έχει αναδείξει η stand up σκηνή της Ελλάδας. 4 κωμικοί εναλλάσσονται και μεταμορφώνουν τα μελαγχολικά Κυριακάτικα απογεύματα.
 
Γιατί τίποτα δεν είναι δυσκολότερο απ' το να γελάς όταν τελειώνει το Σαββατοκύριακο.
 
Σύμφωνα με έρευνες:
-Το 68% των καυγάδων μεταξύ των ζευγαριών γίνονται Κυριακή απόγευμα.

Μουσικές γέφυρες στο πέρασμα επτά αιώνων

Το Σύνολο Κέλσος παρουσιάζει τις «Μουσικές γέφυρες στο πέρασμα επτά αιώνων» στις 3 και 10 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Αγγέλων βήμα.

Σελίδες

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

εργασία, σπουδές, μεταπτυχιακά, υποτροφίες, επιχειρηματικότητα και σεμινάρια

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.