Πολιτισμός: Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςΔίαψευσέ το

Το metamatic:taf παρουσιάζει την έκθεση Δίαψευσέ το που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στις 20.30 και θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου.

Διαδρομές Επίγνωσης

Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την έκθεση «Διαδρομές Επίγνωσης» στην οποία συμμετέχουν οι εικαστικοί Δήμητρα Σιατερλή, Αναστασία Μικρού και Έλενα Προβατά, από 15 Οκτωβρίου.

Τα ταξίδια της Κλωστής

Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς φιλοξενεί την έκθεση του Τάσου Λιακόπουλου με τίτλο «Τα ταξίδια της κλωστής» απο 3 Οκτωβρίου.

Μ. Μαθιουδάκης, Κακή πίστη: one-man show στο Bios


To Bios παρουσιάζει την Κακή πίστη, ένα one-man show με τον Μιχάλη Μαθιουδάκη, από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014.Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, Κακή πίστη είναι, κατά την κοινή γλωσσική χρήση του όρου, η έλλειψη ειλικρίνειας και η δολιότητα.Η «κακή πίστη» (mauvaise foi) σημαίνει γενικότερα την εσφαλμένη αντίληψη και πιο συγκεκριμένα ταυτίζεται με την αυτό - εξαπάτηση. Όταν ένα πρόσωπο βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση αυτο-εξαπάτησης, το πρόσωπο αυτό ψεύδεται αλλά και είναι το θύμα του ψεύδους ταυτόχρονα.

Το Αναπάντεχο, του Φαμπρίς Μελκιό μόνο για δύο παραστάσεις στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα

Ο ΕΙΛΙΣΣΟΣ - μια εταιρία για τον πολιτισμό και ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ παρουσιάζουν για δύο μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτώβρη 2014, την συγκλονιστική παράσταση σε σκηνοθεσία Aleksandra Kazazou, "Το Αναπάντεχο" του Φαμπρίς Μελκιό. Ερμηνεύει η Anna Krotoska.
 
LINATENDU

Στέφανος Τσιβόπουλος: Ιστορία Μηδέν

Το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης φιλοξενεί την έκθεση «Στέφανος Τσιβόπουλος: Ιστορία Μηδέν» από 3 Οκτωβρίου 2014 έως 10 Ιανουαρίου 2015.

Iσιδώρα Ντάνκαν - Η ζωή μου

Το Θέατρο Αμιράλ παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Ισιδώρα Ντάνκαν - Η ζωή μου» από 3 Οκτωβρίου.

Nature Immortelle

Η έκθεση Nature Immortelle της Μαρίνας Βελησιώτη και της Έλλης Κουτσουκέλλη παρουσιάζεται στο Bios Ρομάντσο από 9 Οκτωβρίου.

Βασιλιάς Ληρ

Η εμβληματική τραγωδία του William Shakespeare παρουσιάζεται στο Θέατρο Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από 17 Οκτωβρίου.

Τραγούδια μου, Εσείς

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις» φιλοξενεί τη Μαρούλα Κασκαβέλη, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, συντροφιά με το Βασίλη Χατζηλούκα και το Γιώργο Ίτσα, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.

Σαλώμη

Το λογοκριμένο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ «Σαλώμη» έρχεται στο Θέατρο έξω από τα Τείχη στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και για 6 παραστάσεις.

H κούκλα που είχε δύο μαμάδες

Η παιδική παράσταση με τίτλο «Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες» παρουσιάζεται στο Θέατρο Βικτώρια από την Κυριακή 5 Οκτώβρη.

4ο Micro μ Festival

Το Micro μ Festival πραγματοποιείται για τέταρτη φορά σε 7 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας την Κυριακή 5 Οκτωβρίου.

Σελίδες

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.