Πολιτισμός: Εκδηλώσεις και ΕκθέσειςΗ Κοιλάδα των εκπλήξεων

Ο σπουδαίος σήμερα Βρετανός σκηνοθέτης, Peter Brook, παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και για πέντε παραστάσεις από τις 2 Δεκεμβρίου, το έργο του «Η Κοιλάδα των εκπλήξεων» σε δική του σκηνοθεσία και της Marie Helene Estenne.

Σρεκ, το μιούζικαλ

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει για την καλλιτεχνική περίοδο 2014-15 στην παιδική σκηνή, κτίριο Τσίλλερ, την υπερπαραγωγή «Σρεκ, το μιούζικαλ» σε σκηνοθεσία Άγγελου Μέντη, από την 1η Νοεμβρίου.

Public Service Broadcasting

Οι Public Service Broadcasting έρχονται στο six d.o.g.s. για μία συναυλία το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014. Την συναυλία ανοίγουν οι ice_eyes.

Το θηρίο στη ζούγκλα

Η ομάδα προτσές, διασκευάζει για το θέατρο τη νουβέλα του Henry James «Το θηρίο στη ζούγκλα» που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Θέατρο Τέχνης(Φρυνίχου), από τις 4 Νοεμβρίου.

Α, ρε μάνα του Στέργιου Σαραγιώτη, στο θέατρο Αριστοτέλειον

Το Θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ υποδέχεται την παράσταση «Α, ΡΕ ΜΑΝΑ!» του Στέργιου Σαραγιώτη από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.
 
Λίγα λόγια για το έργο

Μωρά στη Φωτιά

Τα Μωρά στη Φωτιά, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου επιστρέφουν στο Block33 με 7μελή σύνθεση για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου μαζί με τα αγαπημένα παλιά και νέα τους κομμάτια.

Τι θα γίνει; Θα κοιμηθούμε απόψε; στο θέατρο Altera pars

Mια κωμωδία για τη λειτουργία του ύπνου και του εγκεφάλου από τον Αναστάσιο Μπονάκη (Λέκτορας Νευρολογίας ΕΚΠΑ, Υπνολόγος) και τον Πέτρο Αλατζά (Ηθοποιός, Χημικός ΜSc) με τίτλο «Τι θα γίνει; Θα κοιμηθούμε απόψε;» έρχεται στο θέατρο Altera pars, από το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014.
 

Αμερικάνικα Χορδίσματα

Τα Classic Mondays του Gazarte φιλοξενούν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών για μία συναυλία με Αμερικανικά Χορδίσματα.

Κόκκαλα

Η Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης ανεβάζει το καινούργιο έργο του Ανδρέα Φλουράκη, «Κόκκαλα», γραμμένο ειδικά για εφήβους από Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.

Υπόγειο στο φως

Το θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με αφορμή την επέτειο 60 χρόνων λειτουργίας της σκηνής του Υπογείου παρουσιάζει την παράσταση «Υπόγειο στο Φως», από τις 28 οκτωβρίου στο Υπόγειο.

Εκεί που δεν ταξίδεψα ποτέ

Ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος αφήνεται στους στίχους του Ε. Ε. Κάμμινγκς και προσκαλεί το κοινό στην παράσταση «Εκεί που δεν ταξίδεψα ποτέ» τη Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής.

Σαν άυλο πετούμενο, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Στον απόηχο των επετειακών εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παραστασιακού δρώμενου «… Σαν άυλο πετούμενο….», με θέμα, τη θέση της γυναίκας στον πόλεμο και στην πρόσφατη Ελληνική ιστορία του 20ού αιώνα, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».
 

Ψαρόσουπα

Η παιδική σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ παρουσιάζει το σύγχρονο οικολογικό παραμύθι του Γιώργου Λεμπέση με τίτλο «Ψαρόσουπα», από την 1η Νοεμβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ.

Σελίδες

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

εργασία, σπουδές, μεταπτυχιακά, υποτροφίες, επιχειρηματικότητα και σεμινάρια

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.