Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Εργαστήρια (Workshop) Στατιστικής, Ανάλυσης και Ποιοτικής έρευνας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Εργαστήρια (Workshop) Στατιστικής, Ανάλυσης και διεξαγωγής Ποιοτικής έρευνας με τη χρήση του σύγχρονου στατιστικού πακέτου IBM Statistics SPSS (Statistical Package for Social Sciences) από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Υπουργείο Παιδείας: Σήμερα 3.000 αναπληρωτές - Θα καλυφθούν τα κενά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Υπουργείο Παιδείας: Σήμερα 3.000 αναπληρωτές - Νέες προσλήψεις τις επόμενες ημέρες ώστε να μην υπάρχουν κενά μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

 

Ερχονται 1.130 προσλήψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση

Θέσεις εργασίας αναμένονται να ανοίξουν στους δήμους της χώρας καθώς θα γίνουν 1.130 προσλήψεις. Από αυτές οι 450 αφορούν σε μόνιμο προσωπικό, ενώ οι υπόλοιπες 680 αφορούν σε συμβασιούχους, εκ των οποίων οι 500 θα προσληφθούν μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ και οι 180 με χρήματα του κράτους.

Ημέρες Καινοτομίας 2014 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Ημέρες Καινοτομίας 2014 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Οι «Ημέρες Καινοτομίας» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αποτελούν ένα θεσμό που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο ως πόλος έλξης σημαντικών ανθρώπων και ως πόλος αναφοράς για θέματα καινοτομίας.

 

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες (18 ετών και άνω) στο ΚΔΒΜ Θηβαίων

Από Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 , θα υποβάλλονται αιτήσεις για την συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα (2014-2015) του Kέντρου δια βίου Mάθησης του Δήμου Θηβαίων το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, για τα χειμερινά προγράμματα.

Τα προγράμματα (25ωρα ή 50ωρα) παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων, άνω των 18 ετών. Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των προγραμμάτων θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.
Αναλυτικά προσφέρονται:

34 προσλήψεις σε καλλιτεχνικό προσωπικό και μουσικούς στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας

Ο Πολιτιστικός Οργανισµός – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράµας ανακοίνωσε την πρόσληψη 34 ατόμων καλλιτεχνικού µουσικού προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου επί ωροµισθία για την κάλυψη των διδακτικών αναγκών του Δηµοτικού Ωδείου Δράµας του Π.Ο.-Φ.Τ.Μ.Μ.Δ.

Σεμινάρια Photoshop, Corel Draw και Illustrator στην ProGrafix

Προγράμματα computer graphics από την ProGrafix
Σεμινάρια Photoshop, Corel Draw και Illustrator

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.