Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Τη Δευτέρα κατατίθεται η τροπολογία για την επαναφορά της Πληροφορικής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Τη Δευτέρα προτίθεται το Υπουργείο Παιδείας να καταθέσει την τροπολογία για την επαναφορά του μαθήματος της Πληροφορικής στις Πανελλαδικές εξετάσεις. 

Πριν από την κατάθεση της τροπολογίας θα συζητηθεί με τον κ. Κικίλια και τον κ. Αβραμόπουλο αν τίθεται θέμα αλλαγής του τρόπου εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές και στις σχολές της αστυνομίας.

Εργαστήρια δημιουργικής φωτογραφίας στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Εργαστήρια δημιουργικής φωτογραφίας στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. Τα εργαστήρια-σεμινάρια του ΕΚΦ απευθύνονται σε άτομα  διαφορετικού βαθμού εξοικείωσης με το φωτογραφικό μέσο και καλύπτουν ένα εύρος θεμάτων όπως, εισαγωγή στη φωτογραφία, νυχτερινό αστικό τοπίο, σύγχρονη θεωρία, φωτορεπορτάζ, DSLR βίντεο, ψηφιακές εφαρμογές, προετοιμασία και ανάπτυξη portfolio κ.ά.

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες (18 ετών και άνω) στο ΚΔΒΜ Θηβαίων

Από Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 , θα υποβάλλονται αιτήσεις για την συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα (2014-2015) του Kέντρου δια βίου Mάθησης του Δήμου Θηβαίων το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, για τα χειμερινά προγράμματα.

Τα προγράμματα (25ωρα ή 50ωρα) παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων, άνω των 18 ετών. Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των προγραμμάτων θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.
Αναλυτικά προσφέρονται:

Δεκαοκτώ Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας στο Δήμο Κηφισσιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει μια σειρά μαθημάτων Παγκόσμιας Ιστορίας με τίτλο: «Δεκαοκτώ Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας». 

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες (18 ετών και άνω) στο ΚΔΒΜ Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου

Ο Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε  την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2014-2015. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 25 ή 50 ωρών παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Μώλου-Αγ.Κων/νου, άνω των 18 ετών ενώ αναλυτικά τα προγράμματα παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης.

Η Ryanair αναζητά προσωπικό - Συνεντεύξεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά

Η Ryanair αναζητά προσωπικό καμπίνας. Θα πραγματοποιήσει συνεντεύξεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα Science Tour 2014 στη Γερμανία

Ο οργανισμός German Academic Exchange Service διοργανώνει το Science Tour 2014 και προσκαλεί ερευνητές, ακαδημαϊκούς και διοικητικό προσωπικό πανεπιστημίων και ινστιτούτων ξένων χωρών να συμμετάσχουν στην ξενάγηση σε ινστιτούτα ερευνών αιχμής στη Βόρεια Γερμανία.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.