Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Μπράτης: "Αύριο, 17/9, οι προσλήψεις 1995 εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων"

Αύριο θα γίνουν 1995 προσλήψεις εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων (πλην πε70 και 60), πλήρους ωραρίου μέσω ΕΣΠΑ, για τα ΕΑΕΠ. Θα προσληφθούν, επίσης, 600 συνολικά δάσκαλοι και νηπιαγωγοί από τον κρατικό προυπολογισμό (β φάση) και 900 κρατικού προυπολογισμού για τη β/θμια.

Επιμέρους αριθμούς δεν γνωρίζω ακόμη.

Για την ειδική ισχύουν αυτά που έχω γράψει.

Ενημέρωση Δημήτρης Μπράτης

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες (18 ετών και άνω) στο ΚΔΒΜ Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου

Ο Δήμος Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε  την έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2014-2015. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 25 ή 50 ωρών παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Μώλου-Αγ.Κων/νου, άνω των 18 ετών ενώ αναλυτικά τα προγράμματα παρατίθενται στο παράρτημα της αίτησης.

42 προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων

Το ΝΠΔΔ «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα δύο (42) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, που εδρεύει στην Πλ. Ηρώων Άνω Λιόσια.

17 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς Δήμου Π. Φαλήρου

Το Ν.Π.Δ.Δ. « ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ» ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».

Τέλος στην εκπαίδευση παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών

Τέλος στην εκπαίδευση παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών. Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2014-15 χιλιάδες δίγλωσσα παιδιά σ’όλη την επικράτεια, μετανάστες και παλιννοστούντες, πρώτης και δεύτερης γενιάς, μένουν χωρίς υποστήριξη στο γλωσσικό μάθημα. 

40 προσλήψεις στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά σαράντα (40) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του ∆ήµου Παλαιού Φαλήρου.

1005 προσλήψεις αναπληρωτών σε σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, για το σχολικό έτος 2014-2015, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1005 εκπαιδευτικοί κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18 και ΠΕ19-20 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δωρεάν Σεμινάρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ

Δωρεάν Σεμινάρια Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δράσης EduSupport του Δικτύου Κοινωνικής Προσφοράς του ΟΠΑ.

 

Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα Science Tour 2014 στη Γερμανία

Ο οργανισμός German Academic Exchange Service διοργανώνει το Science Tour 2014 και προσκαλεί ερευνητές, ακαδημαϊκούς και διοικητικό προσωπικό πανεπιστημίων και ινστιτούτων ξένων χωρών να συμμετάσχουν στην ξενάγηση σε ινστιτούτα ερευνών αιχμής στη Βόρεια Γερμανία.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.