Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Εβδομάδα Εξαγωγών - Μοναδική Ολοκληρωμένη Πρακτική Εξαγωγική Εκπαίδευση

Αυτό που χρειάζεται σήμερα όλος  ο επιχειρηματικός κόσμος είναι αποτελεσματικούς εξαγωγείς, αλλά δυστυχώς ούτε τα ελληνικά πανεπιστήμια ούτε οι ιδιωτικές σχολές προσφέρουν τέτοια εκπαίδευση. Το πρόγραμμα που σχεδιάσαμε είναι η μοναδική ολοκληρωμένη και πρακτική προσέγγιση για τις ελληνικές επιχειρήσεις που βλέπουν τις ευκαιρίες στο εξωτερικό και ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να αναπτυχθούν με επιτυχία σε ξένες αγορές.

Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι! Μια αλλιώτικη σχολή γονέων στο ΟΞΥΓΟΝΟ!

Τα παιδιά δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης και κάθε γονιός είναι αναμενόμενο να αγωνιά, να προσπαθεί, να κάνει λάθη, να αναρωτιέται για το πώς να μεγαλώσει τα παιδιά του. Η σχολή γονέων «Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι!» προσεγγίζει παλιές και νέες θεματικές ενότητες, βασισμένη στην επιστήμη της ψυχολογίας και τις πιο σύγχρονες έρευνες, μέσα από ενδιαφέρουσες πληροφορίες, συζήτηση και δραστηριότητες.

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από την Ακαδημία Αθηνών 2014

Η Ακαδημία Αθηνών προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό από τα έσοδα των Γενικών Κληροδοτημάτων υπέρ της Εκπαιδεύσεως.

132 προσλήψεις στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝ∆ΕΣΜΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑΣ ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό στο Τµήµα ∆ιάθεσης Σ.Α. Θεσσαλονίκης, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δύο (2) µηνών, συνολικά εκατόν τριάντα δύο (132) ατόµων για την αντιµετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών του Περιφερειακού Συνδέσµου ΦΟ∆ΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.

8 προσλήψεις στο ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ που εδρεύει στον Άγιο Ι. Ρέντη.

Οι εκπαιδευτικοί ΠΕ61 και ΠΕ71 θα προηγούνται στις προσλήψεις

Θέμα: Ρύθμιση θεμάτων πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στις δομές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

60 προσλήψεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εξήντα (60) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ωραιοκάστρου, που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Ν. Θεσσαλονίκης.

Προκήρυξη ΑΣΠΑΙΤΕ - Αιτήσεις ΕΠΠΑΙΚ - ΠΕΣΥΠ 2014-2015

Ανακοινώνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η εισαγωγή των σπουδαστών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) για το ακαδ. έτος 2014-2015 θα γίνει με δημόσια ανοικτή προς το κοινό ηλεκτρονική κλήρωση για τις πόλεις όπου λειτουργούν Παραρτήματα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα: 

Πτυχιούχοι στην ανεργία: χωρίς δουλειά οι μισοί απόφοιτοι πανεπιστημίων

Σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης Αυγούστου 2014 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η ανεργία στη χώρα μας το πρώτο τρίμηνο του έτους ανήλθε στο 27,2%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρωζώνη ήταν 11,6%.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.