Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Προκήρυξη για ωρομίσθιους εκπαιδευτές στη ΣΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής

Η Σχολή Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Σχολής προκηρύσσει την πρόσληψη εκπαιδευτών µε ωριαία αντιµισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του έτους κατάρτισης 2014 - 2015 που αρχίζει στις 06-10-2014 και τελειώνει στις 30-06-2015.

12 προσλήψεις στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού-Ευόσμου ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού-Ευόσμου, που εδρεύει στον Εύοσμο Ν. Θεσαλονίκης.

16 προσλήψεις στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης

Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης προκηρύσσει την πρόσληψη, με επιλογή, 16 ατόμων διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
για το σχολικό έτος 2014-2015.

Αιτήσεις καταρτιζομένων στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2014 - 2015

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ, στην ειδικότητα “Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου”, στο Α΄ εξάμηνο (Φθινοπωρινό 2014-15) να υποβάλλουν σχετική αίτηση.

 

Μπράτης: Σήμερα αναμένονται 1229 προσλήψεις ειδικής αγωγής κλάδων ΠΕ71 και ΠΕ61

Σήμερα θα γίνουν προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή: 1200 Π.Ε. 71 και 29 Π.Ε. 61. Δεν υπάρχει κανείς προγραμματισμός για προσλήψεις άλλων αναπληρωτών μέσα στην εβδομάδα.

10 προλήψεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Οργανισµός Κοινωνικών Υπηρεσιών ∆ήµου Αγίου Νικολάου ( Ο.Κ.Υ.∆.Α.Ν.) ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δέκα (10) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισµού Κοινωνικών Υπηρεσιών ∆ήµου Αγίου Νικολάου, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης.

Ημέρες Καινοτομίας 2014 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Ημέρες Καινοτομίας 2014 στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Οι «Ημέρες Καινοτομίας» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος αποτελούν ένα θεσμό που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο ως πόλος έλξης σημαντικών ανθρώπων και ως πόλος αναφοράς για θέματα καινοτομίας.

 

Αιτήσεις εργασίας εκπαιδευτικού προσωπικού στα καλλιτεχνικά σχολεία 2014-2015

Από Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 έως και Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 καλούνται να καταθέσουν αιτήσεις όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να διδάξουν κινηματογράφο και χορό στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.