Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Μπράτης: "Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα προσλήψεις νηπιαγωγών και δασκάλων"

Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να επικοινωνήσω με το υπουργείο παιδείας(είμαι στην Τρίπολη για ενημέρωση) και με ενημέρωσαν ...τι πρωτότυπο!!!

Αλήθεια...ότι δεν θα ακοινωθούν σήμερα οι προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών ...λόγω προβλήματος του συστήματος,αλλά αύριο μαζί με την ειδική αγωγή της β/θμιας.

Ενημέρωση Δημήτρης Μπράτης

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες (18 ετών και άνω) στο ΚΔΒΜ Θηβαίων

Από Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 , θα υποβάλλονται αιτήσεις για την συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα (2014-2015) του Kέντρου δια βίου Mάθησης του Δήμου Θηβαίων το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, για τα χειμερινά προγράμματα.

Τα προγράμματα (25ωρα ή 50ωρα) παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Θηβαίων, άνω των 18 ετών. Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των προγραμμάτων θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.
Αναλυτικά προσφέρονται:

Δεκαοκτώ Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας στο Δήμο Κηφισσιάς

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει μια σειρά μαθημάτων Παγκόσμιας Ιστορίας με τίτλο: «Δεκαοκτώ Μαθήματα Παγκόσμιας Ιστορίας». 

40 προσλήψεις στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά σαράντα (40) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του ∆ήµου Παλαιού Φαλήρου.

Αιτήσεις για το πρόγραμμα Σχολές Γονέων Δήμου Θεσσαλονίκης

Αιτήσεις για το πρόγραμμα Σχολές Γονέων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκινάει ξανά στις 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 το πρόγραμμα  «Σχολές Γονέων».

Προκήρυξη για ωρομίσθιους εκπαιδευτές στη ΣΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής

Η Σχολή Επαγγελµατικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.) της Σιβιτανιδείου Σχολής προκηρύσσει την πρόσληψη εκπαιδευτών µε ωριαία αντιµισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του έτους κατάρτισης 2014 - 2015 που αρχίζει στις 06-10-2014 και τελειώνει στις 30-06-2015.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.