Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

75ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει τον 75o Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό, «Ο ΘΑΛΗΣ», στα Μαθηματικά, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.00 π.μ.

10 προλήψεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Οργανισµός Κοινωνικών Υπηρεσιών ∆ήµου Αγίου Νικολάου ( Ο.Κ.Υ.∆.Α.Ν.) ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δέκα (10) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισµού Κοινωνικών Υπηρεσιών ∆ήµου Αγίου Νικολάου, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης.

Μπράτης: "Την ερχόμενη Τετάρτη, 17/9, οι προσλήψεις των ΠΕ60.50"

Για την ερχόμενη Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου έχουν προγραμματισθεί να γίνουν οι προσλήψεις των ΠΕ60.50.

Σήμερα θα αναρτηθούν οι πίνακες ,θα ακολουθήσουν οι ενστάσεις και μετά οι προσλήψεις.

Στη συνέχεια όταν αναρτηθούν οι πίνακες των ΠΕ 70.50 θα γίνει β'φάση για ΠΕ71 και α' φάση για ΠΕ70.50(μαζί) και θα ακολουθήσει η παράλληλη προς το τέλος του μήνα.

Αυτή την ενημέρωση είχα πριν λίγο από το τμήμα Ειδικής Αγωγής.

Ενημέρωση Δημήτρης Μπράτης

Υποτροφίες για μεταδιδακτορικές σπουδές από το Ίδρυμα Μποδοσάκη

Το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ για 8 η συνεχή χρονιά θα χορηγήσει κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2015 - 2016 τέσσερεις (4) μεταδιδακτορικές υποτροφίες στα εξής πεδία:

Προσλήψεις αναπληρωτών κλάδων Ειδικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

208 προσλήψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης των κλάδων/ειδικοτήτων ΠΕ12.05.50, ΠΕ14.04.50, ΠΕ17.50 και ΠΕ18.50 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με πλήρες ωράριο διδασκαλίας.

Προκήρυξη 3Κ/2014 για 540 προσλήψεις στην ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ

Προκήρυξη 3K/2014 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πεντακοσίων σαράντα (540) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.).

ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα γενικής εκπαίδευσης για ενήλικες (18 ετών και άνω) στο ΚΔΒΜ Στυλίδας

Ο Δήμος Στυλίδας ανακοίνωσε ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα  του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Στυλίδας(ΚΔΒΜ ΣΤΥΛΙΔΑΣ),το οποίο υπάγεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2014-2015.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα (25ωρα ή 50ωρα) παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Δήμου Στυλίδας, άνω των 18 ετών.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται απαραίτητα με προσκόμιση φωτοτυπίας ταυτότητας:

16 προσλήψεις στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης

Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης προκηρύσσει την πρόσληψη, με επιλογή, 16 ατόμων διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
για το σχολικό έτος 2014-2015.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.