Επιχειρηματικότητα, ενημέρωση για χρηματοδοτικά προγράμματα, επενδυτικά νέα και διαγωνισμούς
Δείτε νέες Θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Προσλήψεις και Συμβάσεις Έργου
Καθημερινή ενημέρωση για Εκπαιδευτικά νέα, ανακοινώσεις Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες
Ενημερωθείτε για σεμινάρια, προγράμματα κατάρτισης, ημερίδες, εκδηλώσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα

3ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και ΚαινοτομίαςΟ Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!» που διοργανώνεται από τον ΣΕΒ και τη Eurobank είναι για τρίτη φορά γεγονός!

Προθεσμία υποβολής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


 

Αιτήσεις Αναπληρωτών - Ωρομισθίων Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης (ΕΑΕ)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ), να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE σχολικού έτους 2014-2015.

Εβδομάδα Εξαγωγών - Μοναδική Ολοκληρωμένη Πρακτική Εξαγωγική Εκπαίδευση

Αυτό που χρειάζεται σήμερα όλος  ο επιχειρηματικός κόσμος είναι αποτελεσματικούς εξαγωγείς, αλλά δυστυχώς ούτε τα ελληνικά πανεπιστήμια ούτε οι ιδιωτικές σχολές προσφέρουν τέτοια εκπαίδευση. Το πρόγραμμα που σχεδιάσαμε είναι η μοναδική ολοκληρωμένη και πρακτική προσέγγιση για τις ελληνικές επιχειρήσεις που βλέπουν τις ευκαιρίες στο εξωτερικό και ψάχνουν τον καλύτερο τρόπο για να αναπτυχθούν με επιτυχία σε ξένες αγορές.

Προκήρυξη ΑΣΠΑΙΤΕ - Αιτήσεις ΕΠΠΑΙΚ - ΠΕΣΥΠ 2014-2015

Ανακοινώνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η εισαγωγή των σπουδαστών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) για το ακαδ. έτος 2014-2015 θα γίνει με δημόσια ανοικτή προς το κοινό ηλεκτρονική κλήρωση για τις πόλεις όπου λειτουργούν Παραρτήματα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και για συγκεκριμένο αριθμό θέσεων σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα: 

Πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ανακοινώνεται η υλοποίηση ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης στο επάγγελμα του Ξεναγού, διάρκειας δύο (2) μηνών, από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές για μαθητές Δημοτικού

Κανόνες ορθής κυκλοφοριακής αγωγής στο δρόμο, στη χρήση του ποδηλάτου, αλλά και στη συμπεριφορά μέσα στο αυτοκίνητο θα διδαχθούν μαθητές Δημοτικού Σχολείου σε ολόκληρη τη χώρα μέσα από πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Παιδείας Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί στην Γ’ και Δ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, ξεκινώντας από το σχολικό έτος 2014-15 με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών Δημοτικού Σχολείου σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Κριτήρια επιλογής εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ Μαθητείας, ΣΕΚ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Καθορίζονται τα κριτήρια και η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, του με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτικού προσωπικού των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) και των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ, ως ακολούθως:
 

10 προσλήψεις στο ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΡΟΥ

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΥ /ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΑΡΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΙΟΥ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΩΝ), που εδρεύει στη Νήσο ΣΥΡΟ.

Ημερίδα: Η διασύνδεση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστήμιου με την Αγορά Εργασίας και τις Επιχειρήσεις

Tο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με την ευκαιρία της παρουσίας του Προέδρου του Συμβουλίου, κ. Κωνσταντινίδη Γεώργιου-Μιχαήλ, Καθηγητή του Πανεπιστημίου του Σικάγο, πραγματοποιεί την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014, τις ώρες 13:00-20:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων, του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, την ημερίδα με τίτλο: "Η διασύνδεση του Ελληνικού Δημόσιου Πανεπιστήμιου με την Αγορά Εργασίας και τις Επιχειρήσεις".

Τρεις Έλληνες μαθητές διακρίθηκαν στην 8η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας

Τρεις Έλληνες μαθητές διακρίθηκαν στη φετινή 8η Ολυμπιάδα Αστρονομίας – Αστροφυσικής που ολοκληρώθηκε στις 10/08/2014 στην πόλη Σουτσάβα της βόρειας Ρουμανίας.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.