Εργασία, Θέσεις Εργασίας, Πρακτική Άσκηση, Προσλήψεις

Δευ, 30/03/2015 - 09:59

Η απόκτηση της πρώτης εργασιακής εμπειρίας, σε ένα περιβάλλον υφεσιακό, με υψηλούς δείκτες ανεργίας, αποτελεί, στην περίοδο που ζούμε, θέμα ζωτικής σημασίας για τους νέους αποφοίτους. Ορμώμενη από την ανάγκη αυτή της κοινωνίας, με την πρωτοβουλία TALENT WANTED, η VIVARTIA δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να απασχοληθούν για σύντομα χρονικά διαστήματα στις διάφορες Διευθύνσεις των Εταιρειών του Ομίλου.

Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Σεμινάρια

Δευ, 30/03/2015 - 11:53

Το Pepsico School είναι μια νέα πρωτοβουλία των εργαζομένων της PepsiCo που σαν σκοπό έχει να μοιραστεί με τους ανθρώπους που διψάνε για γνώση, εξειδικευμένη επαγγελματική τεχνογνωσία. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από μια σειρά μονοήμερων σεμιναρίων φτιαγμένα με μεράκι από τους ανθρώπους της PepsiCo τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας!

PepsiCo School | Learn more. Do more. Ask more

Εργασία, Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις

Τρί, 31/03/2015 - 16:24

Vertitech is an innovative software house with a focus on education sector, located in Kavala. It grows fast globally with presence in several countries.

Deadline for cv submissions 31/05.

Vertitech

Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Συνέδριο

Πέμ, 26/03/2015 - 09:55

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΟΜΕΡ – ΔΠΘ, «Εκπαιδεύοντας πολίτες για ένα αειφόρο μέλλον. Ο ρόλος της προσχολικής και πρώτης σχολικής εκπαίδευσης»

10o Πανελλήνιο Συνέδριο ΟΜΕΡ-ΔΠΘ

Δια Βίου Μάθηση, Επιμόρφωση, Κατάρτιση, Σεμινάρια

Παρ, 27/03/2015 - 14:17

Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης "Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Προσαρμογή των Ατόμων με Αναπηρία στην Ανήλικη και Ενήλικη Ζωή" στη Θεσσαλονίκη.

http://www.uom.gr/themes/UOM3/images/university_logo.jpg

Διδακτορικές σπουδές, Υποτροφίες

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER!

Μάθετε για όλες τις τελευταίες θέσεις εργασίας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει!

It's Viral!

Έρωτας στο ΑΠΘ

Ο Έρωτας έρχεται από το ΑΠΘ.

 

 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελίες εργασίας, μεταπτυχιακά, σεμινάρια και υποτροφίες

Μπορείτε να μας στέλνετε e-mail με σχόλια, παρατηρήσεις, προτάσεις, τις απόψεις σας αλλά και ερωτήσεις για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ή εργασιακό θέμα σας απασχολεί στο newsedu@newsedu.gr.

Google+

Για πληροφορίες διαφήμισης στείλτε μας e-mail στο ads@newsedu.gr.